“Танці з зірками”: у шоу покажуть виступ дівчини, яка ледве ходила, але почала танцювати



Рік тому Карина не вміла танцювала

- джерело.

Карині Статищак було 28, коли вона втратила ногу. Кожен рух давався складно, але натхнення прийшло з танцями.  Дівчину помітили, і вже сьогодні вона станцює в шоу “Танці з зірками”.

Про це йшлося 7 листопада у сюжеті ТСН.19:30.

У те, що ще рік тому Карина не вміла танцювала, ба більше – заледве ходила, зараз складно повірити. Танці вивели Карину із порожнечі, яка накрила її після втрати ноги.

Вроджена спинномозкова грижа почала прогресувати після пологів і дала ускладнення на ліву ногу. З’явилися рани, яких неможливо було позбутися, і які дедалі більше руйнували кінцівку. Карина до останнього боролася за ногу. Аж поки лікарі не наполягли: тягнути більше немає куди і їй довелося вчитися ходити заново.

Вона не здалася. Навпаки, ставила перед собою нові цілі. І одного разу, коли дивилася шоу “Танці з зірками”, твердо вирішила: рухатиметься не гірше за учасників.

Вона пішла до танцювальної студії. Перші місяці, зізнається, були найскладнішими. Адже тоді їй ще важко було тримати рівновагу, стояти, а тим паче ходити, та ще й на підборах.

Але бажання танцювати – взяло гору. Згодом про Карину дізнався Ігор Кузьменко, переможець четвертого сезону проєкту “Танці з зірками” і почав тренуватися з нею.

Цьогоріч Ігор не бере участі у “Танцях з зірками”, але вони з Кариною вирішили, що мають показати свій танок глядачам – щоби надихнути вірити в себе.

Це танок – про її життя, говорить Карина. І своєю історією вона поділиться в ефірі шоу “Танці з зірками”.


Читайте також:


Залишити коментар: