Синоптики попереджають! Погіршення погоди вже цих вихідних: все наближається до зими



Погода в Україні знову зробить стрибок у бік зими.

- джерело.

Погода в Україні на вихідних, 7 та 8 грудня, може принести неприємний сюрприз для жителів західних та південних областей. Очікується посилення вітру, невеликий дощ і мокрий сніг. Синоптик Наталка Діденко розповіла на своїй сторінці в Facebook, що погода на вихідних не буде сприяти приємним прогулянкам.

Вона зазначила, що ситуація істотно не зміниться, проте деяким областям з погодою не пощастить.

“На вихідних в Україні синоптична ситуація істотно не зміниться. Опадів не буде, хіба що в неділю на Заході і Півдні походить незначна хмарна вологість, місцями невеликий дощ і мокрий сніг. Вітер буде завивати з південного заходу, 5-12 м/с, тобто, трохи поривчастий, для прогулянок обов’язково закутати шию шарфом. Ну і шапки”, – порекомендувала Наталка Діденко.

Вона розповіла, що вночі у всіх регіонах України очікується мороз, а ось вдень температура повітря буде плюсова, місцями до +10 градусів.

“Температура повітря вночі становитиме 0-5 градусів морозу, вдень +1 +6 градусів, на Півдні +5 +10 градусів”, – зазначила синоптик.

“Сильних морозів в найближчій перспективі не видно, тому старомодні і давно вже не актуальні шуби з натурального хутра і бабусині килими слід перевірити на предмет молі. Так як букварний мороз з червоними щічками ще не скоро”, – втішила синоптик жителів України.


Читайте також:


Залишити коментар: