“Свою трирічну доньку залишив вмирати між трупами рідних”: з’явилися подробиці масового вбивства у Вінниці



У Вінниці підозрюваний в убивстві власної сім’ї чоловік замотав у труси молоток, яким завдавав поранення, а потім викинув його в центрі міста.

- джерело.

Як повідомили власні джерела видання Обозреватель, він сам викликав поліцію на місце злочину, але намагався довести, що винуватцем є інший невідомий чоловік.

“Підозрюваний, за зовнішніми ознаками, не має психологічних відхилень і здається адекватним. Після вбивства він зателефонував до швидкої, вибачився за звернення, і тільки потім сказав, що в квартирі кілька мертвих”, – розповів анонімний співрозмовник.

Він також уточнив, що після дзвінка правоохоронцям підозрюваний кілька годин гуляв по місту з замотаним в труси знаряддям вбивства. Відомо також, що за життя четвертої загиблої, трирічної дівчинки, медики боролися кілька годин.

“Якби він не кинув її посеред мертвих тіл і не втік, дитину можна б було врятувати”, – припустило джерело.

Нагадаємо, що звіряче вбивство двох жінок і двох дітей трапилося 31 грудня. Вінничанин повідомив медикам, що знайшов мертвими свою колишню дружину, матір і сина. Всіх їх забили молотком.

Також в квартирі знаходилася трирічна дівчинка, її з важкими травмами голови госпіталізували. Пізніше стало відомо, що лікарям не вдалося врятувати дитину.

Чоловік, що нібито виявив тіла, пішов, проте пізніше правоохоронці затримали його. 1 січня йому оголосили про підозру.

Слідство також з’ясувало, що у підозрюваного була сім’я на стороні. Правоохоронці не виключають, що цей факт міг стати мотивом для вбивства.


Читайте також:


Залишити коментар: