Суспільство хоче крові! Рябошапка зробив термінову заяву про Порошенка. Йому кінець



Генеральний прокурор Руслан Рябошапка заявив, що Петро Порошенко під час свого президентства переслідував чинного главу Офісу президента Андрія Богдана. Про це Рябошапка сказав в інтерв’ю LB.ua.

- джерело.

Рябошапка розповів, що Богдана допитувала Генпрокуратура близько чотирьох років тому. Що зараз зі справою, в рамках якого був допит, глава ГПУ не сказав. Таким чином він прокоментував слова екс-начальника управління спецрозслідування ГПУ Сергія Горбатюка про справу, в якій нібито фігурував Богдан. За словами Рябошапки, цю справу розслідував підрозділ Горбатюка.

“Богдан був одним з тих, кого дуже не любив Петро Олексійович. Навіть певний час переслідував. Я думаю, що тоді він міг би використовувати всі можливості, щоб тиснути на Богдана, в тому числі за допомогою цієї справи” , – сказав Рябошапка.

Відповідаючи на питання, коли саме Богдана переслідували, генпрокурор уточнив, що це було під час захисту ним екс-глави Кропу Геннадія Корбана та олігарха Ігоря Коломойського.

Окрім того, Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка сказав, що українське суспільство “занадто стомилося від несправедливості”. Він додав, що планує змінити ситуацію “гучними посадками”, натякаючи на близьке оточення екс-гаранта, та і самого 5 президента, який фігурує у багатьох кримінальни провадженнях.

Він зазначив, що, згідно з останнім опитуванням Соціологічної групи “Рейтинг”, рівень недовіри до прокуратури становить 63%. Рябошапка заявив, що планує змінити цей показник “гучними посадками”.

“Суспільство вимагає крові. Суспільство вимагає посадок. Я не кажу, що це моя мотивація. Я кажу, що цього вимагає суспільство. Воно занадто стомилося від несправедливості. Ми не завжди можемо, але повинні дати суспільству те, що воно очікує. І коли зараз вимагають від нас швидких посадок чи крові, ми повинні донести до суспільства, що швидкі посадки можливі тоді, коли достатньо матеріалів”, – додав він.


Читайте також:


Залишити коментар: