Створено календар магнітних бурь: коли готуватися до ударів



Цей період життя може стати справжнім випробуванням

- джерело.

Як відзначають фахівці, точний прогноз магнітних бур скласти на тривалий період неможливо. Найчастіше вдається скласти календар магнітних бур на найближчий місяць. Але і він може змінитися в залежності від активності Сонця.

Магнітні бурі, як відзначають вчені, можуть впливати не тільки на роботу радіоапаратури та навігаційних систем, але і можуть позначитися на самопочутті людей. Найчастіше схильні магнітних бур люди похилого віку, або ті, хто страждає захворюваннями серця і судин.

За прогнозами вчених, до 28 лютого магнітних бур на Землі не буде. Згідно з попереднім прогнозом, геомагнітна обстановка стабільна збережеться до 16 березня.

Як відзначають фахівці, у період геомагнітних збурень слід уважніше стежити за здоров’ям тим, хто страждає від серцево-судинних захворювань або схильний до епілептичних нападів.

Геомагнітні бурі часто супроводжуються неприємної симптоматикою: сильні головні болі, тахікардія, безсоння або сонливість, перепади артеріального тиску, зниження життєвого тонусу, нездужання.


Читайте також:


Залишити коментар: