“Створення непортфельної коаліції”: У Зеленського заявили про можливе об’єднання з Тимошенко



У команді Володимира Зеленського, який після інавгурації стане новим президентом України, вважають Юлію Тимошенко патріотично налаштованою людиною, і не виключають можливості створення “непортфельної коаліції”.

- джерело.

Напередодні велике інтерв’ю виданню theБабель дав бізнес-партнер і кращий друг Зеленського Сергій Шефір.

Одне з питань стосувалося формування коаліція, зокрема, можливості співпраці з Тимошенко («Батьківщина») і Гриценком («Громадянська позиція»). Шефір відповів так:

«Я вже говорив, що жодна коаліція в Раді довго не трималася, бо гачки, за які вони тримають один одного, — це портфелі. Мені б хотілося придумати якийсь хід, щоб коаліція створювалася не на основі портфелів. І я вважаю, що Юлія Володимирівна — патріотично налаштована людина. Домовлятися треба на нормальних мотивах і помислах, портфелі вторинні”.

Шефір також спростував інформацію про створення в парламенті об’єднання за Зеленського, з яким пов’язують нардепа Валерія Писаренка (людина з команди колишнього заступника глави Адміністрації президента за часів Януковича Андрія Портнова).

Стосовно представників команди Порошенка, то Шефір повідомив, що Зеленському подобається робота Арсена Авакова. Цікаво, що журналіст спробував поправити кращого друга майбутнього президента, пояснивши, що “Аваков не з команди Порошенка і ніколи не симпатизував йому, маючи добрі стосунки з Коломойським”. У відповідь Шефір став запевнювати, що не знав цього.

Нагадаємо, напередодні обраний президент Володимир Зеленський провів екстрену нараду з головою Верховної Ради України Андрієм Парубієм. Пізніше він зізнався, про що говорив під час зустрічі з керівниками фракцій парламенту.


Читайте також:


Залишити коментар: