Страшна аварія у Варшаві: автобус впав з мосту, 20 людей поранено, 1 особа загинула [+ФОТО]



У четвер, 25 червня, у Варшаві сталася аварія за участі міського автобуса.

- джерело.

Транспортний засіб впав з мосту Грота-Ровецького на Віслостраду. 20 людей постраждали під час падіння, одна людина загинула.

Аварія сталася сьогодні пополудні. Міський автобус впав з мосту Грота-Ровецького у Варшаві біля з’їзду в керунку Гданська. Наразі відомо, що автобус впав з мосту, але не прямо на вулицю, а на велосипедну доріжку. Правоохоронці вже з’ясовують обставини та причини цієї аварії.

Речник ZTM (Варшавського управління транспорту) повідомив, що водій автобуса перебуває під опікою рятувальників. Транспортний засіб був новим, працював лише з грудня. Робочий час водія не було перевищено — він працював з 5:30 год. ранку.

В інтерв’ю TVN24 Томаш Празнер з варшавської швидкої допомоги додав, що шість людей перебувають у вкрай важкому стані і потребують термінового медичного втручання. На місце події направлено вертоліт швидкої допомоги та дев’ять медичних рятувальних бригад.

Автобус лінії № 186 буквально розвалився навпіл — одна частина залишається на мосту і закріплена охороною, щоб вона не впала.

За попередніми даними, всередині транспортного засобу могло перебувати 30 осіб. 20 з них — поранені, 6 — у важкому стані, а один пасажир загинув на місці події.


Читайте також:


Залишити коментар: