Стогін дитини чує весь будинок: матір жорстоко знущається з 7-річної доньки-інваліда, поліція спускає все на гальмах



У Жовтих Водах, що на Дніпропетровщині, матір-алкоголічка регулярно знущається зі своєї 7-річної доньки-інваліда. Сусіди намагаються врятувати дитину, однак жінка примудряється лупцювати і їх. Поліція про злочини знає, втім, за словами сусідів, спускає все на гальмах.

- джерело.

Про це розповідає ТСН.

Так, небайдужі містяни, які бачили знущання жінки над дитиною розповіли про це у соцмережах. Зазначається, що якось у ніч на неділю жінка зі своїм коханцем силоміць вкладали дитину спати. При цьому вони погрожували дівчинці фізичною розправою та голосно лаялись. Усе чули сусіди. В якийсь момент люди за стіною почули вже сухі хрипи та кашель дитини, відтак припустили, що горе-батьки таки побили дівчинку.

Зазначається, що дитина має проблеми зі слухом і мовою, відтак навіть не може покликати на допомогу.

Сусіди тим часом розповідають, що небайдужі постійно вступаються за дитину. Якось у магазині, побачивши як жінка б’є дівчинку, незнайомець пригрозив матері вбити її саму, якщо знову посміє познущатися над дитиною. Іншого разу за малечу заступився сусід – тоді жінка побила його палицею просто в будинку.

Місцеві мешканці розповідають, що такий випадок не єдиний у їхньому районі. В сусідньому будинку живе така ж горе-матір. Крім того, була ситуація, коли батьки вбили 2-річну дитину. Однак правоохоронці фактично не зреагували на жодну ситуацію – нікого не карають.

Тим часом у пресслужбі Нацполіції Дніпропетровської області журналістам сказали, що конкретно цю справу вже взяли на контроль.


Читайте також:


Залишити коментар: