Ставтеся як до квітів: як правильно зберігати зелень, щоб вона залишалася свіжою протягом місяця



Зберігати зелень дуже важко. Достатньо кількох днів, щоб вона зав’яла, чи тижня, щоб згнила.

Пише - джерело.

Експертка із споживчих товарів Еліс Бір продемонструвала Еxpress.co.uk розумний лайфхак для зберігання продуктів, завдяки якому базилік, коріандр та петрушка зможуть залишатися свіжими на термін до місяця.

Як зберігати м’які трави
М’які трави – це і є те, що ми найчастіше називаємо зеленню: кріп, петрушка, кінза та рукола. “Дістаньте їх з упаковуння і покладіть у банку з водою. Воду регулярно змінюйте”, – порадила Еліс.

У такому стані зелень протримаються у вашому холодильнику кілька тижнів. Щоб у холодильник помістилися розкішні зелені букети в банках: вам, можливо, доведеться відрегулювати полиці, але, повірте, воно того варте.

Щоб трави зберігалися довше, ніж кілька тижнів, Еліс рекомендує вдягти зверху букетів поліетиленові пакети. Зробивши це, ви візьмете під контроль вологість та окислення, і у такому вигляді ваші трави можуть зберігатися протягом місяця.

Як зберігати тверді трави


Читайте також:


Залишити коментар: