Стало відомо, хто пройшов у фінал шоу “Голос країни”



Названі чотири учасника, які пройдуть у фінал.

- джерело.

У неділю, 22 квітня, на телеканалі 1+1 відбувся півфінал восьмого сезону вокального шоу “Голос країни”, у ході якого визначилася четвірка фіналістів.

За місце у фіналі проекту боролися за два учасники з кожної команди. Від команди Джамали – Анна Тринчер і Христина Храмова, від Сергія Бабкіна – Олена Луценко і Дмитро Самко, від Тіни Кароль – Михайло Сосунов і Андрій Рибарчук, від команди Потапа – Србуи Саргсян і Микита Трондин.

Фіналістів визначили глядачі шляхом телефонного і смс-голосування та тренери команд, які також змогли оцінити виступи своїх підопічних, розділивши між ними 100% свого голосу.

Так, Тіна Кароль віддала 49% Андрію і 51% – Михайлу. Від глядачів Андрій отримав 77%, а Михайло – 23% Таким чином, у фінал “Голосу країни” пройшов Андрій Рибарчук.

Джамала віддала перевагу Христині – 60%, Аня, відповідно, отримала від тренера 40%. Однак українці підтримали Аню (74%). Фіналістом в команді молодої мами стала Анна Тринчер.

Потап віддав 60% Србуи і 40% Микиті. А глядачі розподілили свої голоси наступним чином: 69% – Србуи, а Микиті – 31%. Таким чином, фіналісткою шоу стала Србуи Саргсян.

Сергій Бабкін 57% віддав Олені, а виступ Дмитра оцінив у 43%. Українці також більшість своїх голосів (58%) віддали Олені, а Дмитро отримав від глядачів 42%. Олена Луценко стала фіналісткою в команді Бабкіна.


Читайте також:


Залишити коментар: