Список з 11 країн, в яких живуть найкрасивіші жінки



У кожній країні є красуні, але деяким якось особливо пощастило: кількість прекрасних дівчат в процентному співвідношенні у них просто зашкалює!

- джерело.

Career Addict склав рейтинг країн з найкрасивішими жінками, який вам слід врахувати, плануючи наступний відпустку!

Хто ж зайняв перше місце?..

Почнемо з кінця

11. Poсія.

Дівчата з Poсії відрізняються яскравими очима, русявим волоссям, світлою шкірою і природним рум’янцем. Poсійські жінки приділяють велику увагу своїй красі, знаючи, що це дуже потужна збpoя. Багато успішних моделей родом з Poсії.

Найяскравіші представниці: Марія Шарапова, Ганна Курникова, Аліна Кабаєва, Ірина Шейк.

10. Аргентина.

Аргентина славиться футболом, пейзажами і чудовою культурою і, природно, красунями. Ці дівчата просто на диво гарні. Населення Аргентини – це результат змішування іспанської кpoві з корінним населенням Південної Америки, що не могло залишитися без сліду.

Найяскравіші представниці: Марія Інес Ріверо, Джулі Гонсало.

9. Колумбія.

Колумбія відома всьому світу високоякісної пластичною хірургією, що дало свої плоди. Звичайно, не можна говорити, що краса колумбійок – стовідсотковий результат хірургічного втручання! Колумбійки і самі по собі дуже красиві!

Найяскравіші представниці: Шакіра, Софія Вергара, Сула Енао.

8. Венесуела.

Венесуельські дівчата досить витончені, високі і худенькі, а екзотика в їх зовнішності додає родзинки. Вони – часті переможниці міжнародних конкурсів краси.

Найяскравіші представниці: Габі Еспіно, Нореліс Родрігес.

7. Сербія.

Ангельська зовнішність сербських дівчат заворожує. Сербки люблять багатий макіяж і намагаються виглядати настільки секально, наскільки це можливо.

Найяскравіші представниці: Ана Іванович, Івана Шпановіч, Олександра Вукович.

6. Бразилія.

Бразильські дівчата популярні в усьому світі через свої феєричні карнавали. Бразилійки володіють апетитними фігурами, смаглявою шкірою і красивим волоссям. Багато популярних моделей родом з Бразилії.

Найяскравіші представниці: Адріана Ліма, Жизель Бюндхен, Алессандра Амбросіо, Таїс Араужо.

5. Австралія.

У зовнішності австралійських дівчат змішано кілька різних культур, через що вони мають різні типажі особи і тону шкіри. А ще австралійки багато часу приділяють своїй зовнішності, незалежні і мають хороше почуття гумору.

Найяскравіші представниці: Ніколь Кідман, Марго Роббі, Міранда Керр.

Читайте також: Заморожуйте лимони і попрощайтеся з ДIАБЕТOМ, ОЖUРІННЯМ І БАГАТЬМА ІНШИМИ ХВОPOБАМИ

4. Італія.

Італійські жінки володіють гарячим темпераментом, знаються в моді, стилі і макіяжі. Вони обдаровані природною красою, тому до похилого віку виглядають молодими і свіжими.

Найяскравіші представниці: Моніка Беллуччі, Елізабетта Каналіс, Рафаелла Фіко, Ніколь Мінетті.

3. Індія.

Індія – це країна гострих соусів і давніх традицій. Але крім усього іншого, в цій країні живуть одні з найкрасивіших дівчат світу. Їх ніжна шкіра медового кольору, темне волосся і чорні очі зачаровують!

Найяскравіші представниці: Пріянка Чопра, Шрея Гошал, Дипика Падуконе.

2. Швеція.

Світле волосся, кристально блакитні очі – ось що означає краса по-шведськи. Шведки відомі не тільки своєю красою, але і волелюбністю, а також умінням жити!

Найяскравіші представниці: Карен Вікторія Сільвстедт, Петра Сіландер, Елін Нордегрен, Дані Карлссон.

1. Україна.

Українські моделі визнані одними з найкрасивіших у всьому світі, вони часто стають переможницями і фіналістками міжнародних конкурсів краси. Їх красу досить складно передати словами – це краще побачити!

Важко назвати найяскравіших представниць, адже всі українські жінки чарівні і прекрасні.

Та, якщо говорити про популярних красунь, то можна згадати: Злату Огневич, Дашу Астаф’єву, Олену Щербань, Мілу Йовович, Джамалу, Кетрін Віннік, Юлію Саніну, Ані Лорак, Олю Полякову, Анну Заячковску, Тіну Кароль, Ольгу Куриленко, Сніжану Онопко, Віру Брежнєву, Надію Мейхер… Цей список, здається, можна продовжувати до безкінечності.


Читайте також:


Залишити коментар: