Спійманий на кнопкодавстві депутат погрожував журналісту – ЗМІ



Нардеп відправив фото журналіста комусь в месенджері, після чого пообіцяв співробітнику ЗМІ “докладну розмову”. На депутата подали в суд.
Депутат-мажоритарник Олександр Ковальов, якого у вівторок, 10 вересня, спіймали на кнопкодавстві, погрожував журналісту, який оприлюднив відповідні дані, повідомляє громадський рух Чесно .

- джерело.

Відзначається, що Ковальов підійшов до журналістів Чесно в кулуарах Ради з питанням, навіщо вони опублікували новину про порушення ним процедури під час голосування.

Нардеп також запитав місце народження журналістів, сфотографував журналіста Олександра Саліженко на свій телефон і відправив фото комусь в месенджері. На питання, чи можна розцінювати це як загрозу, Ковальов відповів:

“Ми ще зустрінемося і докладно про це поговоримо”.

Він також записав прізвище і поцікавився, з якого округу журналіст.

У рух Чесно розцінює це як загрозу своїм журналістам за виконання професійної діяльності відповідно до статті про загрозу або насильство щодо журналіста (345-1 КК), відповідно до чого було подано заяву до правоохоронних органів.

Нагадаємо, сьогодні з’явилося відео, як нардеп-самовисуванець з Донбасу Олександр Ковальов голосує за себе і свого колегу Максима Єфімова .


Читайте також:


Залишити коментар: