Спалили дитину в печі: з’ясувалося, як батьки приховували страшне 9 місяців



Розкрито скандальні подробиці про те, як батькам 5-річної Даші Макарчук вдавалося 9 місяців приховувати від усіх, що дівчинка померла

- джерело.

Новина про звіряче вбивство маленької дівчинки власними батьками-алкоголіками потрясла всю Україну. Дашу не просто вбили, але ще і спалили її тіло в печі, а потім викинули її останки біля річки. Як повідомляє прес-служба телеканалу «Україна», батьки дівчинки приховували її вбивство протягом 9 місяців.

Павло та Олена видавали за вбиту дівчинку свого молодшого сина. Про трагедію в родині проговорився в ліцеї їх старший син, Влад. Саме тоді поліція і нагрянула в будинок сімейної пари.

Як стало відомо в студії ток-шоу “Говорить Україна”, одного разу вітчим запропонував Владу розіграти ситуацію, що хлопчик вийшов з дому, побачив, що його сестру Дашу нібито викрали і піти з цим в поліцію. Хлопчик відмовився. Він відправився в ліцей і розповів правду бабусі по телефону. Бабуся спочатку не повірила. Тоді Владик розповів про все психологу ліцею. Вже після цього співробітники ліцею, і сама бабуся звернулися в поліцію.

Мати Даші практично відразу зізналася, що ще в серпні 2018 роки її чоловік Павло під час сварки вдарив дівчинку, після чого вона впала і вдарилася головою. Цей удар став для Даші фатальним. Пізніше чоловік спалив тіло дитини в печі, а кістки викинув в річку.

Односельці розповіли про те, що давно помітили пропажу Даші, однак її батьки старанно приховували правду.

«Ми в селі постійно запитували у Олени: «Де дитина?». Вона відповідала: «Дарина в кімнаті. Вона слабка». Ми запитували: «Невже вона вже 4 місяці слабка?». Олена відповідала: «Вам це не важливо». Іншим людям вона говорила, що Дарина знаходиться в дальній кімнаті будинку», – стверджують люди.


Читайте також:


Залишити коментар: