Соромно, що вона з Полтави: як виглядає Міс Крим-2022 (фото)



Полтавчанку Ольгу Валєєву після перемоги у конкурсі краси “Міс Крим-2022” жорстко розкритикували у Мережі. Модель звинувачують у зловживанні пластикою та фотошопом.

Пише - джерело.

Нещодавно на анексованому півострові відбувся конкурс краси “Міс Крим-2022”. У конкурсі краси титул “Місіс королева краси” здобула уродженка Полтави Ольга Валєєва, пишуть Версії з посиланням на Сьогодні.

Щаслива володарка корони поспішила поділитися радістю у соціальних мережах та опублікувала кілька знімків із конкурсу.

Однак у соціальних мережах перемога дівчини викликала бурхливу реакцію у користувачів. Багато хто виявився не згодним з вибором журі і вважав Ольгу негідною такого звання. Причиною стали численні татуювання на тілі моделі, а також контурна пластика обличчя.

Під фотографіями переможниці з’явилося сотні коментарів із критикою її зовнішності. На думку коментаторів, у конкурсі краси не може перемогти дівчина з неприродними рисами обличчя та зайвою пластикою. Крім того, висміяли коментатори не лише саму Ольгу, а й російських членів журі.

“Яка влада, така й краса”
“Одразу видно, що натуральна краса”
“Без сліз не глянеш”
“Це жарт якийсь?”
“Соромно, що вона полтавка”
Скріншот
Про переможницю відомо мало, адже основний обліковий запис моделі заблокували в Мережі. Своє походження полтавка теж не згадує, а лише пише, що живе у Сімферополі.

Проте, за публікаціями в інтернеті, помітно, що дівчина любить вести “гарний” спосіб життя і часто ділиться відвертими знімками.


Читайте також:


Залишити коментар: