Смертельна бійка у фінському коледжі: українка стала жертвою звірячого нападу чоловіка



Українка стала жертвою звірячої бійні в фінському коледжі.

- джерело.

Єдиною жертвою бійні в фінському коледжі виявилася українка. У посольстві розкрили подробиці.

 

Смертельна бійня сталася в фінському місті Куопіо 1 жовтня. Чоловік з мечем увірвався в тимчасове приміщення коледжу, розташоване на території великого торгового центру.

В результаті нападу загинула одна людина. Як повідомляє ТСН з посиланням на коментар українського посольства у Фінляндії та Ісландії, жертвою була українка.

Другий секретар посольства Дмитро Гусєв розповів, що дівчина з України 1996 року народження навчалася в коледжі, де стався напад. Вона переїхала до Фінляндії і вийшла заміж, при цьому її чоловік не був громадянином ні України, ні Фінляндії.

Інші подробиці про загиблу в посольстві розкривати не стали.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що чоловік з мечем увірвався в школу і накинувся на дітей. В результаті нападу одна людина загинула і ще як мінімум 9 постраждали.

Моторошна НП сталася у вівторок, 1 жовтня, в фінському місті Куопіо. Чоловік з мечем увірвався до місцевого коледжу і напав на учнів.

Він встиг поранити дев’ятьох перш, ніж його зупинили. Повідомляється, що прибула на місце поліція вистрілила в злочинця як мінімум двічі. Чоловіка вдалося затримати.

Відомо, що НП сталася в тимчасовому приміщенні коледжу, розташованому в будівлі великого торгового центру. За останніми даними в результаті нападу одна людина загинула і ще дев’ять отримали поранення.

Незабаром після атаки в мережі з’явилося відео з місця трагедії. За кадром чути крики і постріли.

Також раніше ми повідомляли про те, що росіянин займався організацією моторошної бійні в дитячому саду прямо в соцмережах. Кривавий теракт повинен був відбутися в одному з дитячих садів російського Череповця.


Читайте також:


Залишити коментар: