Скоїв вбивство та поїхав на схід: моторошна історія про чоловіка, який зник 4 роки тому (ФОТО)



На Рівненщині правоохоронці розшукали рештки мешканця Дубно, який зник ще чотири роки тому. Вдалося знайти зниклого за допомогою молодика, який і закопав його разом зі своїм батьком, після того, коли було скоєно вбивство.

- джерело.

Мала подія місце ще у квітні 2016 року. Саме тоді, втративши зв’язок із рідним братом, 39-річна жителька Дубна звернулася із заявою до поліції. Жінка просила допомогти встановити його місце знаходження, зазначивши, що 41-річний чоловік не був офіційно зареєстрований за жодною адресою і у 2015 році проживав у Рівному.

Тоді поліцейським вдалося встановити хронологію тогочасних подій та осіб, причетних до злочину. З’ясувалося, що 19 серпня 2015 року зниклий дубенчанин приїхав у гості до 53-річного жителя Дубровиці. Під час застілля між ними виник конфлікт, у ході якого господар завдав знайомому удар ножем. Отримані тілесні ушкодження виявилися несумісні з життям — житель Дубна помер на місці події. Аби приховати злочин, батько із сином закопали тіло загиблого неподалік будинку у лісових хащах. Обоє ретельно мовчали про скоєне.

Однак через два роки на сході України загинув і сам зловмисник, а його 26-річний син після наведення беззаперечних доказів зізнався в усьому і погодився показати орієнтовне місце, де закопували тіло.

Два дні поліцейські за участі місцевих жителів, які згодилися допомогти, перекопували місцевість. І вже 18 липня, близько 16 години поліцейські натрапили на череп людини. Згодом за участю слідчих та криміналістів вдалося знайти й рештки скелету загиблого.

Як зазначають правоохоронці, відповідно до частини 2 статті 396 Кримінального кодексу України. 26-річний житель Дубровиці покарання не нестиме.


Читайте також:


Залишити коментар: