Скільки ще буде таких покидьків? На Волині 41-річний педофіл розбещував 5-річну сусідку



На Волині 41-річного чоловіка доставили до відділення поліції через підозру у вчиненні розпусних дій щодо малолітньої особи. Сьогодні, 22 червня 2019, слідчі волинської поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили 41-річному жителю області про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України.

- джерело.

Повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі. Учора, 21 червня, ввечері на лінію служби «102» поліції надійшло повідомлення від 46-річної жительки області про вчинення односельцем розпусних дій щодо її 5-річної доньки.

Поліцейські одразу ж затримали та доставили 41-річного зловмисника до відділення поліції. Встановлено, що підозрюваний раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. За фактом розбещення малолітньої особи відомості слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України. Щодо затриманого вирішується питання про невідкладне обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

У Запоріжжі, в Хортицькому районі, затримали педофіла, який в під’їзді будинку зґвалтував 12-річну дівчинку та зняв це на телефон. Про це інформує прес-служба обласної поліції. Про те, що трапилося, в поліцію повідомив батько постраждалої дитини.

Поліцейські розшукали насильника, ним виявився 52-річний житель Запоріжжя, який був раніше вже судимий за аналогічний злочин. В даний час вирішується питання про його затримання і взяття під варту в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. У підозрюваного вилучили телефон з відеозйомкою. Відзначається, що поліцейськими відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України (Зґвалтування). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років. Триває досудове розслідування.

А в Чернігівській області поліцейські затримали чоловіка, який під виглядом лікаря змушував дітей роздягатися. Про це повідомив заступник голови Нацполіціі В’ячеслав Аброськін. У травні цього року в місцеву поліцію стали надходити повідомлення про те, що невідомий чоловік пристає на вулицях до дівчаток під приводом медичного огляду.

Так, чоловік представився лікарем, завів дівчинку 2009 р.н., в приміщення непрацюючої школи, де змусив її роздягнутися. «Співробітниками поліції цей покидьок був затриманий – чоловік, 1968 р.н., житель Чернігова, раніше неодноразово судимий за вчинення статевих злочинів відносно дітей. Після цих випадків з дітьми працювали психологи», – повідомив Аброськін.


Читайте також:


Залишити коментар: