Скандал у школі під Дніпром: першокласницю вигнали з класу в День святого Миколая, бо мама не здала гроші



Вчителька заявила, що ні в чому не винна і ученицю за двері не виставляла. 

- джерело.

У Голубівській школі, що на Дніпропетровщині, розгорівся скандал. Там вчителька нібито виставила ученицю першого класу за двері, поки в цей час у класі тривало свято для її однокласників до Дня Миколая. За словами мами школярки, захід провели коштом батьківських внесків.

Як йдеться в сюжеті “5 каналу”, досі жінка регулярно вносила гроші до “фонду класу”, проте напередодні свята відмовилася робити черговий внесок.

“Я здала всі фонди, я брала участь всюди по максимуму. Все, що я здаю, це стосується тільки дитини і тільки школи. Гроші були витрачені на вчителя”, – стверджує мати першокласниці.

За словами жінки, вчителька виставила її доньку з класу ще до закінчення уроків.

“Даша мені сказала, вона була в коридорі, і хотіла зайти в клас, але вже не змогла, тому що в клас уже зайшов Святий Миколай і двері були зачинені. Учителька просто вирішила залишити її на вчителя фізкультури”, – запевняє мати школярки.

У свою чергу вчителька заперечила, що виставила дитину за двері.
“Я не маю права нічого вам говорити, єдине скажу: я ні в чому не винна. Я не виставляла. Не треба мене питати, до побачення”, – прокоментувала вчителька першого класу Голубівської школи.

Як запевнив директор школи Сергій Сторожук, будь-які фонди та внески у навчальному закладі заборонені. Він наголосив, що жодного конфлікту в ситуації не бачить, і що всі без винятку діти отримали подарунки, куплені на кошти територіальної громади. Також він додав, що в першому класі батьки влаштували ще й окремий концерт для школярів.

Тепер у скандалі повинна розібратися спеціально створена комісія. Повідомляється, що вчителю загрожує догана.

“Втягування дітей у такі ситуації — це взагалі злочин”, — зазначила начальник відділу освіти Перещепинської міської ОТГ Лариса Явтуховська.


Читайте також:


Залишити коментар: