Шия ширша за голову: злочинець зі США вразив Мережу своїми пропорціями (фото)



Мешканець Флориди (США), котрого підозрюють у торгівлі наркотиками, став об’єктом жартів і кпинів після того, як у соцмережах опублікували його фото після арешту.

- джерело.

Тридцятиоднолітнього Чарльза Діона Макдавелла заарештували в Північній Флориді: при ньому були наркотики і він здійснив невдалу спробу втекти від копів. Після цього офіс шерифа округу Ескамбіа опублікував «магшоти» (фото арештанта) затриманого, пише ресурс «Фішки».

І увагу користувачів Мережі привернула аномально велика (чи від природи, чи «розкачана») шия затриманого наркоділка: ця видатна частина його тіла буквально ширша за голову. Дехто навіть не полінувався і відшукав в Інтернеті старші «маготи» наркодилера, який не вперше попався в руки поліції. Знімки злочинця із феноменальною шиєю породили купу жартів. Так, один із юзерів припустив: «Схоже, він перетворюється на Халка і процес почався із шиї». А інший відзначив: мабуть, тату на шиї влетіло арештанту в кругленьку суму, бо «вони беруть плату за кожен квадратний фут».

Зараз Макдавелла утримують у тюрмі округу Ескамбіа і він може вийти на свободу, якщо внесе заставу в розмірі 57 тисяч доларів.


Читайте також:


Залишити коментар: