Швидка навіть приїхати не встигла: шестимісячне немовля трагічно загинуло після щеплення



Вчора, 29 березня, в Рівненській області помер шестимісячний немовля після щеплення від поліомієліту та гепатиту. Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі області.

- джерело.

Так, повідомляється, що інцидент стався в Костополі близько 17:00. У поліцію звернулися медики з констатацією смерті шестимісячної дівчинки.

Відзначається, що близько 13:30 лікарі Костопільського медустанови провели дитині щеплення від поліомієліту та гепатиту. Близько 17-ї години у немовляти різко погіршився стан здоров’я. Батьки викликали “швидку”, проте до їх приїзду дитина померла.

“За фактом неналежного виконання медичним працівником своїх професійних обов’язків внаслідок недбалого чи несумлінного до них ставлення, що спричинило тяжкі наслідки для неповнолітнього, слідчі слідчого управління почали досудове розслідування за попередньою правової кваліфікації частини 2 статті 140 Кримінального кодексу України”, – йдеться в повідомленні.

Також правоохоронці відзначили, що тіло дитини направлено в морг для проведення судово-медичної експертизи, яка встановить остаточну причину смерті. За її результатами буде прийматися відповідне процесуальне рішення. Слідчі вилучили з медичного закладу усі необхідні документи і встановлюють обставини трагічної події.


Читайте також:


Залишити коментар: