Схопила кухонний ніж і вдарила ним у груди: Під Києвом жінка жорстоко вбила свого батька



Мешканка Київської області після алкогольного застілля зарізала свого батька. Трагедія сталася в селі Руда в Сквирському районі. Про смерть 47-річного місцевого жителя, що настала до приїзду “швидкої”, повідомили в поліцію медики, розповіли в ГУ НП столичного регіону.

- джерело.

Встановлено, що ввечері за столом розпивали спиртні напої батько, дочка і її колишній співмешканець. Коли гість пішов додому, між родичами розгорілася чергова сварка, під час якої 28-річна молода жінка схопила кухонний ніж зі столу і вдарила ним у груди свого батька.

Співробітники поліції затримали підозрювану на місці злочину. Під час медичного огляду встановлено, що вміст алкоголю в крові жінки склав 2,1 проміле. Кухонний ніж, як речовий доказ, працівники швидкої допомоги в поліетиленовому пакеті передали поліцейським, оскільки дочка загиблого намагалася його сховати.

Тіло загиблого направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.

Зараз за фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри жінці і обрання для неї запобіжного заходу.

Вдома у молодої мами залишилися троє малолітніх дітей, за якими тепер доглядатиме бабуся.


Читайте також:


Залишити коментар: