Шокувальна ДТП у Львові: водій маршрутки, що протягнув збиту монахиню містом, так і не зміг нічого пояснити



Колеги водія кажуть, чоловік адекватний і врівноважений. До цього жодного ДТП не скоював, на цьому маршруті працює приблизно два роки.

- джерело.

У Львові маршрутка збила двох жінок, які йшли по зебрі. Водій після наїзду на людей не кинувся надавати їм допомогу, а рушив далі. І потягнув за собою одну з потерпілих. Вона загинула.

Про це 20 листопада йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Поліцію і швидку викликали свідки.

“По прибуттю працівників поліції на місці події була 1 потерпіла, яка отримала незначні тілесні ушкодження, з медичного закладу відпущена додому, другої потерпілої на місці не було”, – зазначили правоохоронці.

Як з’ясувалося пізніше – бус потягнув її за собою.

Водія маршрутки поліція затримала на кінцевій зупинці – за сім кілометрів від місця аварії. Там і знайшли тіло другої потерпілої. Загибла лежало неподалік автобуса.



“Тіло жінки попало під нижню частину автобуса, зачепилося одягом за виступаючі нижні частини транспортного засобу і на значній відстані впало і вже було виявлено свідками і оформлено представниками поліції”, – розповіли в поліції.

Загибла – 48-річна монахиня Латинського катедрального собору. Працювала на парафіяльній кухні. Травмованій – 67 років. Вона настоятелька монастиря сестер францисканок. Відомо, що сестри йшли на ранкове богослужіння.

Водія маршрутки вже оглянули. Він був тверезий, пояснити свій вчинок не може.

Колеги водія кажуть, чоловік адекватний і врівноважений. До цього жодного ДТП не скоював, на цьому маршруті працює приблизно два роки.

У понеділок водію маршрутки оберуть запобіжний захід. За скоєне йому загрожує до 8 років в’язниці.


Читайте також:


Залишити коментар: