Шмигаль пояснив, як працює Буковель на карантині



Курорт розташований в червоній карантинній зоні, тому підприємці працюють відповідно до обмежень, каже прем’єр.

Пише - джерело.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль пояснив, чому гірськолижний курорт Буковель продовжує працювати, хоча розташований в червоній зоні карантину. Про це він заявив на прес-конференції у четвер, 4 березня, пише Кореспондент.

“Буковель на сьогодні як курорт… Буковель – там же багато юридичних осіб та багато підприємців. Підприємці самі вийшли ще навіть до введення червоної зони з ініціативою закрити частину ресторанів, кафе, готелів, вони були закриті. І на сьогодні більшість підприємців на цьому курорті не працюють. Тобто це не одна юридична особа, з якою можна провести переговори і сказати “Закрийте” і обмежити їхню роботу. Це було до введення червоної зони. Із введенням червоної зони всі підприємці працюють відповідно до обмежень, що застосовуються в “червоній “карантинній зоні. Ось така офіційна відповідь”, – сказав Шмигаль.

Нагадаємо, що раніше Шмигаль заявив, що в Україні почалася третя хвиля пандемії. Глава уряду не відкидає повернення до жорсткого локдауну. Тим часом, до кінця року планують вакцинувати до 10 млн українців.


Читайте також:


Залишити коментар: