Що жінки найбільше цінують у чоловіках



Вибір партнера має завжди індивідуальний підхід, але вчені дізнались, які якості приваблюють жінок найбільше. Виявляється з усіх позитивних рис лідирує доброта.

- джерело.

Опитування, провели науковці Геттінгенського університету. У ньому взяли участь 68 тисяч осіб. Про це пише Metro.

Слідом ідуть чуйність, інтелект, освіченість і впевненість в собі – всі ці якості відіграють величезну роль при виборі партнера для довгострокових відносин.

Спортивне тіло і гарне обличчя, а також фінансовий добробут виявилися приємними бонусами – ці якості учасниці опитування назвали помірно важливими.

“Доброта – як гравітація; це основне, але її не помічаєш доти, поки вона не зникне. Якщо врахувати, яке значення зараз надається зовнішності й багатству, здається дивним, що доброта виявилася найбажанішою якістю у світі”, – розповіла Вірджинія Вітцтум, професор антропології в Індіанському університеті (США)

Також опитування показало, що при виборі партнера особливо важливо, чи хоче він мати дітей – і чи збігається це з бажанням жінки. Цей фактор виявився значущим для 46,1% опитаних жінок.

Серед фізичних характеристик найпривабливішою жінки назвали посмішку. Більшості учасниць опитування подобаються короткі стрижки, великі руки, міцне тіло, біцепси та волосся на обличчі.


Читайте також:


Залишити коментар: