«ЩО ТАКЕ RIXOS? Я НЕ ЗНАЮ, ЩО ЦЕ»: ЛУЧАНИН, ЯКОМУ ЗБИРАЛИ КОШТИ НА ЛІКУВАННЯ, «ВІДРИВАВСЯ» У ТУРЕЧЧИНІ. ВІДЕО



У вересні 2020 року, саме в пік збору коштів нібито на пересадку кісткового мозку, лучанин Дарій Зажицький «відривався» біля басейну елітного готелю Rixos Sungate зі своєю дівчною Ольгою Сушик.

Передає - джерело.

Відео, на якому видно, як важкохворий лучанин танцює, розважаючи свою половинку, показали у Instagram.

«Орієнтовна вартість курорту на одного, а їх було двоє, становить від 1500$. Інформація від людей, які там відпочивали. На даному відео наш океанський кит і його мила косатка чілять біля басейну на території готелю. Як ви вже, мабуть, зрозуміли, вересень 2020 року – це той період, перед та після якого, власне, і проводились збори коштів на лікування нашого важкохворого хлопчика», – йдеться у повідомленні.

Натомість 2 березня 2021 року під час розмови із журналістом Інформаційного агенства Волинські Новини Дарій Зажицький зробив вигляд, нібито не знає, що таке готель «Rixos» і ніколи не був у Туреччині.

«Що це таке Rixos? Я не знаю, що це таке», – знизав плечима лучанин, коли журналістка поцікавилась, чи правдивою є інформація, що шириться серед коментаторів у соціальних мережах.



Водночас ще тоді він зазначив, що не знає, що таке автосервіс «Детройт» і ніколи не брав автомобілів напрокат.

«Авто напрокат? Те, що в сторіс в інстраграмі? Ні, мені просто дали «поганяти», – відповів Дарій.

У розмові з тим же журналістом щодо ДТП Дарій наголосив, що не втрапляв у аварію, і що йому це смішно.

Нагадаємо, раніше відомі блогери почали говорити про шахрайство Дарія Зажицького, якого побачили на відпочинку в Домінікані. Ще в листопаді хлопець просив допомоги – він збирав 40-50 тисяч доларів на операцію в Туреччині. Також під час свого інтерв’ю ІА Волинські Новини Дарій Зажицький зазначив, що «люди, яких він вважав друзями, виявились черствими і обмовляли його, мовляв, «Дарій усіх розводить: «У мене були друзі дитинства, яким я вірив, з якими я протягом тривалого часу дружив. Ми разом проводили багато часу, їздили на відпочинок. І коли виявилось, що в мене онкологія, вони відвернулися. Гірше того, почали мене обмовляти, мовляв, «Дарій усіх розводить». Для мене було справжнім шоком те, що люди, яких я вважав друзями, виявилися настільки черствими, ніби сухарики, запечатані у пачці», – скаржився лучанин.


Вікторія СЕМЕНЮК

P. S. Після публікації у ЗМІ відео відпочинку у Туреччині, Дарій Зажицький та його дівчина закрили свої профілі в Instagram.


Читайте також:


Залишити коментар: