Що ще цікавого у чоловіка, котрий створив долину нарцисів



Ми вже розповідали про долину нарцисів Миколи Срібного. А нещодавно і побували в гостях у його садибі. Окрім квітів він ще займається дизайном будинку та має власні рецепти для пенсіонерів, аби не сумувати на заслуженому відпочинку.

- джерело.

Каже, що робить все для людей та онучок, котрі приїздять до чоловіка на канікули. Син із сім’єю проживає у Києві, дружина за кордоном. Тому постійно знаходить для себе якісь заняття аби не нудьгувати.

В минулому Микола педагог-музикант. Тридцять років роботи у музичній школі. Займатися господаркою і садівництвом почав лише на пенсії.

“Тільки бідні душею і серцем люди можуть нудьгувати, я не маю часу на це, бо постійно шукаю собі роботу”, – каже Микола.

“Тільки бідні душею і серцем люди можуть нудьгувати, я не маю часу на це, бо постійно шукаю собі роботу”, – каже Микола.

У нього екзотичні клумби, квіти навіть у старій сантехніці. Красива тераса і багато годівничок. Каже, що замовляв їх в кременецьких майстрів. Висять годівнички на терасі цілий рік. Там птахи тепер гніздяться.

Навіть у пса дизайнерська будка. І каміння у кам’яних трояндах. Тут влітку все квітне.

“Це все територія мого дідуся. Він залишив у спадок. Вони з бабусею мали дев’ятеро дітей, господарку і їм було не до краси”, – каже Микола Срібний.

А сам Микола хоче створити справжній затишок. Біля його помешкання дуже тихо. Чути лише спів пташок і багато дерев.

“Я люблю, коли все зелено. Ось там, на горбі, дерева погано приймалися, але все ж ростуть. Маю добрі черешні і сливи. І ось тиждень тому досадив ще”, – розповідає Микола.

Жаліється лише, що взимку хтось щоразу вирубує його сосни. Ї він постійно їх досаджує.

А на місці, де він мешкає тепер, колись був старий будинок. Облаштували новий, невеличкий, але в сучасному і неординарному стилі. Із кухні одразу вихід на терасу із виглядом в сад. Саме там зараз ще квітнуть його нарциси.

“Має в людини бути щось для душі. А то ми всі в біганині, що ніколи й оглянутися”, – каже Микола.

Чоловік переконаний, що людям потрібно більше спілкуватися, поважати один одного і бути відкритими.

“Людина має бути проста і відверта. В тому є сенс”, – додає Микола Срібний.

І тільки ми вийшли від Миколи Срібного, як до подвір’я прийшли із команди ТСН. І ось сюжет вже у вранішніх новинах.


Читайте також:


Залишити коментар: