Ще одне бабине літо: в Україну повернеться температура + 20



Ще одне бабине літо: в Україну повернеться температура + 20 °

- джерело.

 

 

 

Українців на наступному тижні чекає цілий спектр температурних гойдалок. Похолодання зміниться різким потеплінням. У середині тижня навіть жителі західних областей зможуть відчути “бабине літо”.

Про це повідомляє “Укргідрометцентр”.

У понеділок, 18 жовтня, очікується стабільно прохолодна погода. На заході, півночі та у центрі країни повітря прогріється до помірних + 10 + 12 °. На сході й півдні буде трохи тепліше – до + 16 °. У північних областях можливі нетривалі дощі.

У вівторок, 19 жовтня, Україну накриє хвиля похолодання. Дощі змістяться у південно-східну частину країни. Тут похолодає до + 9 + 12 °. У більшості інших регіонів температура опуститься до + 7 + 9 °.

У середу, 20 жовтня, дощі покинуть Україну. Поки на півдні і сході буде прохолодно, а вночі температура опуститься нижче нуля, на територію західних областей зайде тепле повітря. Місцями потеплішає до + 15 °.

У четвер, 21 жовтня, тепла погода закріпиться. У західних областях повітря прогріється до + 17 + 20 °. У решті регіонів + 13 + 15 °. При цьому буде сонячно.

У п’ятницю, 22 жовтня, тепле повітря пошириться на північні, центральні, східні та південні області. Місцями термометри покажуть + 17 + 19 °. Тим часом, у західних областях можливі опади.


Читайте також:


Залишити коментар: