Розстріли на Майдані: суд відмовився відпустити чотирьох “беркутівців”



У середу, 21 серпня, суд залишив під вартою чотирьох колишніх співробітників підрозділу особливого призначення “Беркут”, яких підозрюють у розстрілах учасників Євромайдану.

- джерело.

Йдеться про Павла Аброськіна, Сергія Зінченка, Олександра Маринченка та Олега Янішевського. Про це повідомляє пресслужба Київського апеляційного суду, який і виніс відповідне рішення.

“Колегія суддів розглянула апеляційні скарги, подані стороною захисту на рішення Святошинського районного суду міста Києва від 16 липня 2019 року, яким задоволено клопотання прокурора і продовжено термін дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно обвинувачених на 60 днів, до 14 вересня 2019 включно, і залишила їх без задоволення”, – йдеться у повідомленні.

Відзначається, що підозрюваним закидають цілу низку злочинів: від навмисних убивств і незаконного поводження зі зброєю до терористичних актів.

Нагадаємо, 16 липня Святошинський районний суд Києва відпустив під домашній арешт ексбійця “Беркута” Сергія Тамтуру, який також проходить у справі про розстріли на Майдані.


Читайте також:


Залишити коментар: