росія здатна на все: у Байдена занепокоєні безпекою Зеленського



У Вашингтоні стурбовані безпекою Президента України. Адже він має справу з жорстоким противником, який здатен на все.

Пише - джерело.

Через те Америка має продемонструвати витримку і стійкість. Про це заявив радник президента США Джо Байдена з національної безпеки Джейк Салліван.

У Вашингтоні хвилюються за Зеленського
США стурбовані безпекою Зеленського, тому що “це лідер країни, що воює, має справу з противником, який безжальний, жорстокий і здатний практично на все”.

Частиною нашої мети в Україні є здатність продемонструвати силу, стійкість, витримку, спритність, спроможність, що матиме певний вплив на нашу здатність стримувати інших,
– заявив радник Байдена.

Зеленський подякував Байдену за новий пакет допомоги
“Критично важлива потужна зброя дасть змогу зберегти життя наших воїнів і пришвидшить звільнення нашої землі від російського агресора. Ціную стратегічну дружбу між нашими народами. Разом до перемоги!” – написав Президент.

До нового пакета допомоги входить необхідне військове обладнання. Мовиться про:

4 РСЗВ HIMARS,
36 000 боєприпасів 105-міліметрового калібру,
командно-штабні машини,
протитанкову зброю,
580 дронів Phoenix Ghost,
запчастини та інше приладдя.
Коротко про спроби росіян “прибрати” керівництво держави
У перший тиждень війни на Зеленського було здійснено щонайменше три спроби замаху. США та інші країни пропонували евакуювати президента та його команду з Києва, щоб допомогти їм створити уряд у вигнанні, але глава держави відмовився, попросивши зброю.

На початку березня секретар РНБО Олексій Данілов розповів про знищення елітної групи “кадирівців”, які планували вбити Володимира Зеленського. Він також повідомив, що інформацію “злили” представники російського ФСБ, які не хотіли брати в цьому участь.

Наприкінці того ж місяця радник міністра оборони Маркіян Лубківський заявив, що ПВК “Вагнер” готувала замах проти українського керівництва – президента Володимира Зеленського та прем’єр-міністра Дениса Шмигаля.

Водночас в Офісі Президента запевняють, що влада передбачила різні варіанти на випадок можливого убивства когось із керівництва країни. Тож, керувати державою буде кому у будь-якому випадку. Зокрема Кабінет міністрів України розділили на 2 окремі частини.


Читайте також:


Залишити коментар: