Родина і свідки розповіли деталі зухвалої спроби водія приховати наїзд на велосипедиста в Одеській області



Родина загиблого чоловіка боїться, що винуватець уникне покарання. 

- джерело.

В Одеській області 30-річний водій «Мерседеса» на повній швидкості наздогнав чоловіка на велосипеді, збив його на смерть й утік із місця пригоди разом із тілом загиблого. Та спершу тіло протягнув під машиною пів сотні метрів, а потім кинув у багажник та почав тікати, але втік недалеко. Уже за кілометр – увігнався в конструкцію мосту. Загиблого викинув у кювет, а сам ліг біля авто та придурився непритомним.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.19.30.

33- річний загиблий їхав за підгузками для десятимісячного сина, але додому вже не повернувся. Люди бачили, що легковик їхав позаду велосипедиста і

30-річний водій збив на смерть велосипедиста, втік разом із тілом, а потім вдавав що це пасажир
врізався в нього на повній швидкості. А далі очам не повірили, кажуть, з салону вискочили водій та пасажир і потягли тіло збитої людини у машину. «Водій авто ймовірно з ціллю приховування злочину помістив тіло загиблого до багажнику  та з місця пригоди втік», – розповідають в поліції.

«Сусідка, котра там за парканом стояла, світила фонариком і кричала: «Що ж ви робите?». Він такий неадекватний був, що не розумів, що в нього під колесами щось є», – розповідає сестра загиблого Олега.

Свідки в один голос твердять, що водій був п’яний, ледь стояв на ногах. Коли чкурнув з місця аварії, кинулись за ним. Далеко кермувальник не втік, вже за кілометр врізався в огорожу мосту. Пасажир хутко вискочив з авто – його впіймати люди не встигли. Водія наздогнали і змусили дочекатись поліцію. Та до всього водій спробував вдати, що він непритомний.

Люди твердять, збитого велосипедиста водій намагався видати за свого пасажира, який нібито отримав смертельні поранення у салоні в момент удару на мосту.

Кермувальнику 30 років, він живе у тій же Великий Михайлівці, як і збитий чоловік. За інформацією місцевих, він колишній правоохоронець, саме тому, бояться, що уникне покарання. «Були свідки, їм сказали, що їдьте звідси, ви, мовляв, нічого не бачили, ви нічого не чули. Якщо нам ніхто не допоможе, його випустять», – переконана мачуха загиблого Валентина Войтенко.

Батько ж загиблого каже, що коли зустрівся очима з винуватцем у райвідділку, той з посмішкою запитував, чи потрібно йому перепросити у нього.

Чи дійсно водій був напідпитку, в поліції мовчать. Дані експертизи будуть за кілька днів. З якою швидкістю рухався, яку посаду у поліції обіймав та хто був його таємничий пасажир, поки не коментують. Нині кермувальник у райвідділку. Родичі загиблого упевнені, що уникнути в’язниці йому допомагатиме батько, бо мовляв він теж колишній правоохоронець, нині ж – адвокат. «Я так скажу, що ні в що я не втручаюсь, нічого не робив, нікого вигороджувати не збираюсь. Якщо винен, суд вирішить», – додав батько затриманого водія.

Запобіжний захід кермувальнику обиратимуть завтра. Прокуратура вимагає арешту без права на заставу. Збитого на дорозі 33- річного Олега ховатимуть завтра. У нього залишилися двоє дітей – п’ятирічна дівчинка та десятимісячний хлопчик.


Читайте також:


Залишити коментар: