Рiднi блaгaють пpo дoпoмoгу! Aртeм вийшoв з aвтoбусa і прoпaв. Виявлeні лише бoсi cлiди



До пошуку зниклого підключилися кінологи з Павлограда.

Раніше ми повідомляли 10 грудня 25-річний Артем Агєєв пішов з дому, сів на автобус Дніпро – Нікополь, і вийшов з нього на запорізькій трасі, неподалік від села Башмачка. 13 грудня чоловіка, схожого за прикметами, бачили в лісосмузі біля траси, там же знайшли його куртку.

- джерело.

Весь цей час хлопця шукають небайдужі люди. 19 грудня було виявлено босі сліди Артема в посадці і вздовж однієї з доріг Солонянського р-ну, собаки провели його слід близько кілометра, але втратили.

21 грудня за допомогу в пошуку Артема було призначено грошову винагороду в розмірі 50 тис. Грн.

Про це в Фейсбук повідомляв Михайло Соколов:

«Колектори (колишні працівники СБУ, вивчені державою маніпулювати людьми), яких покриває голова рай суду Стрельников Олександр і не видає дані телефонних дзвінків, вчинили злочин за борг перед фінансовою компанією в кілька тисяч гривень».

22 грудня волонтери-кінологи Павлоградського пошуково-рятувального загону «Антарес» приєдналися до масштабного пошуку Артема Агєєва в 130 км від Павлограда – в Солонянському районі Дніпропетровської області. Працювали двома пошуковими групами, в які входили місцеві волонтери, рідні Артема, волонтери з групи «Пошук зниклих дітей» і пошуковики-кінологи з універсальними собаками-рятувальниками -Ларіса Борисенко і бельгійська вівчарка малінуа Спаркі «шпу», Лисниченко Олександр і німецька вівчарка Нітра.

«Зусиллями небайдужих людей, рідних і поліції, опрацьовані великі території: поля, лісосмуги, дачні селища, балки, яри, звалища, занедбані будівлі. Тільки наша підгрупа вчора, судячи з мого лічильнику, пройшла близько 11 км – це при тому, що ми завершили пошук на 1,5 години (по серйозної травми Спаркі) раніше другої підгрупи, в якій працювали Олександр з Ольгою і з Нітрою. Відповідно, при тому стилі, в якому працюють наші собаки, тільки Спаркі вчора набігала близько 30-40 км », – розповідає на своїй сторінці в Фейсбук Лариса Борисенко.

Прикмети: на вигляд – 25-30 років, зріст – 178 см, спортивної статури, темне коротке волосся, карі очі, овальне обличчя.

Був одягнений: в балоньевую пухову куртку коричневого кольору до пояса, джинси синього кольору, чорні кросівки.

При собі мав: рюкзак темного кольору, мобільний телефон Leeco.

Пошук хлопця триває. Всіх, хто бачив зниклого, або може знати, де він знаходиться, родичі просять повідомляти за телефонами 102, а також (067) 433-69-69, (068) 413-92-98 та (073) 142-10-39.


Читайте також:


Залишити коментар: