Резонансне вбивство: під управлінням поліції тривають протести



Під управлінням поліції у місті Каховка Херсонської області, вже другий день тривають протести через вбивство 26-річного місцевого жителя, до якого може бути причетний поліцейський.

Активісти перекрили вулицю, передає УНН.

- джерело.

Значна кількість людей зібралась під управлінням поліції, а вулиця – перекрита. Колони людей тягнуться від воріт поліції, уздовж пішохідного переходу й далі вулицею.

Територію також патрулює група комунікації поліції.

Десь о 12.30 до активістів вийшов представник поліції, щоб відзвітувати про хід слідства.

У новорічну ніч в місті Каховка, що в Херсонській області, вбили 26-річного хлопця. Його близькі підозрюють поліцію у розслідуванні злочину неналежними чином. Через це біля місцевого управлінням поліції, 4 січня, відбувалася протестна акція місцевих жителів.

Як повідомляє у соціальній мережі Facebook Антон Ходза, вбивство сталось на побутовому конфлікті.

“1 січня 26-річний мешканець Каховки приїхав до своєї колишньої дружини, щоб вирішити питання опіки над дитиною. Нинішній співмешканець жінки (колишній мент) нашпигував його свинцем. Понад 15 пострілів. Не факт, що стріляв він один. В той час в будинку були його друзі, в тому числі діючий співробітник поліції Портной. Є підстави вважати, що він стріляв також. Він зараз проходить просто як свідок.

3 січня чоловік від отриманих поранень помер у реанімації.

Ну а далі все як ми звикли: відео з камер спостереження зникло, сліди крові на вулиці зникли, та і взагалі це самооборона була”, − йдеться у дописі.


Читайте також:


Залишити коментар: