Пили в її ліжку алкоголь і катували по-звірячому: малолітні нелюди декілька місяців намагались довести до смерті самотню бабусю (відео)



В Ічні, що на Чернігівщині, група підлітків впродовж декількох місяців знущалася з самотньої старенької бабусі. Врятували жінку волонтери, які дізналися про жахливу ситуацію. З підлітками розбиратиметься поліція.

- джерело.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Жінка намагалася врятуватися від знущальників, але проти набагато сильніших підлітків була безсилою.

Постраждалу звати Надія Пономаренко. Зазначається, що молодики знущалися з нею впродовж кількох місяців. Підлітки вривалися до бабусі в будинок серед ночі, вибивали вікна та двері, пропонували їй “закурити коноплі”, розпивали алкоголь в її ліжку. Всі знущання малолітні злочинці знімали на відео та викладали у соцмережі.

Волонтери, які поспішили врятувати стареньку, відремонтували їй будинок, зруйнований підлітками – встановили вікна, двері і поставили паркан.

Правоохоронці вже знайшли знущальників, ними виявилися хлопці у віці 15, 16 і 17 років. Їх разом з батьками допитали.

Волонтери, які прийшли допомагати постраждалій бабусі, хотіли змусити злочинців до “трудотерапії” – залучити їх до ремонту ними ж зруйнованого будинку. Втім, батьки неповнолітніх завадили цьому.


Читайте також:


Залишити коментар: