Путін чекає на операцію з видалення пухлини: хто тимчасово отримає владу



69-річний президент Росії Володимир Путін має лягти на операційний стіл. Поки він відновлюватиметься, країною керуватиме секретар Ради безпеки Микола Патрушев.

Пише - джерело.

Про це заявило британське видання The Sun.

Автори публікації заявляють, що у глави Кремля рак, хвороба Паркінсона та шизоафективний розлад. Посилаючись на колишнього високопосадовця Кремля, представники видання стверджують, що Путін обговорював з підлеглими майбутню операцію. Ім’я чиновника тримають у секреті.

На опублікованому записі спотворене джерело повідомляє, що певний час Путін не зможе виконувати свої обов’язки. Його стан здоров’я може погіршитись.

Поки Путін буде недієздатним, фактичне правління країною перейде до Патрушева. Людина на записі заявляє, що це “найгірший варіант” розвитку подій.

Повідомляється, що у Путіна прогресує онкологічне захворювання. Джерело не готове ділитися прогнозами на одужання, щоб не обнадіювувати співрозмовника. Лікарі Путіна наполягають на проведенні операції. Хоча Путін ще не погодився, і дата хірургічного втручання не призначена, він уже повідомив Патрушеву про його нові завдання.

Дату операції поки що не називають. Найімовірніше її проведуть вже після 9 травня, оскільки під час святкування Дня перемоги Путін має виступити зі зверненням. Західні аналітики припускають, що в день 9 травня в Росії буде оголошено загальну мобілізацію.

Хто такий Патрушев?
70-річний Микола Патрушев обіймає посаду секретаря Ради безпеки РФ із 2008 року. З 1999 – 2008 рр. він очолював ФСБ, змінивши на цій посаді Путіна. Вважається, що саме Патрушев стоїть за стратегією російських військ в Україні, і саме він переконав Путіна розпочати війну.


Читайте також:


Залишити коментар: