Приїхала з нареченим за дипломом і загинула



Приїхала з нареченим за дипломом і загинула.

- джерело.

Перм готується ховати загиблих під час стрілянини в університеті. Одна з жертв Тимура Бекмансурова, Анна Айгельдіна, загинула по жахливої ​​випадковості. Дівчина вже закінчила вуз і приїхала за дипломом, який не вдалося забрати влітку. Наречений чекав її у дворі в той момент, коли Тимур Бекмансуров почав розстрілювати людей.

Анна Айгельдіна приїхала до Пермі на один день. 24-річна дівчина жила в Камбарке (Удмуртська Республіка), що в 360 км від Пермі. Вона з простої сім’ї. Батько електрогазозварник, мати економіст. У родині є молодший 12-річний син.

– У неділю Аня з нареченим відправилася до Пермі. У понеділок повинна була в університеті забрати диплом і виїхати додому. Наречений чекав на вулиці, коли Аня увійшла в корпус. Він не постраждав, – плаче її батько Олександр, який з дружиною Оксаною приїхав до Пермі на впізнання дочки.

Родині надали машину для пересування по місту. Психологи і соцпрацівники виділені в супровід. Допомога надається з усіх боків, каже Олександр.

Анна в цьому році закінчила магістратуру хімічного факультету ПГНІУ. Навчання велося дистанційно, Анна не забрала диплом влітку, а відклала це на осінь. Дівчина вже влаштувалася працювати хіміком на підприємство в Камбарке. І будувала плани на життя зі своїм нареченим.

 


Читайте також:


Залишити коментар: