ПриватБанк кардинально змінить роботу банкоматів



З 2020 року “ПриватБанк” змінив алгоритм роботи своїх банкоматів, зробивши їх безпечнішими, повідомляє пресслужба банку.

Як повідомляється, суть нововведення, яке впроваджує один з найбільших банків України, полягає в тому, що відтепер готівка, яку не забрали з банкомату, повертатиметься на картку одразу. Раніше для цього потрібно було писати заяву та чекати, поки пройде інкасація банкомату.

- джерело.

Щоправда, ця система спрацьовуватиме лише якщо готівку ніхто не забрав протягом сорока секунд після видачі. Варто зазначити, що ця операція відбуватиметься без комісії і сума повертатиметься на карту в повному обсязі.

За результатами тестування нового алгоритму експерти “Приватбанку” прийшли до висновку, що кількість випадків, коли у банкоматах забувають готівку, зменшилась на третину і ця цифра буде лише зростати. Проблеми з поверненням грошей можуть виникнути лише під час зміни банкоматів, оскільки між зняттям строго банкомату і встановленням нового пройде певний час, протягом якого банкомати будуть недоступні.


Читайте також:


Залишити коментар: