Приховувала вагітність і народила вдома: що відомо про студентку яка викинула немовля в пакеті



Дівчину вже виписали з лікарні

- джерело.

У Харкові відпустили додому з медичного закладу 22-річну іноземну студентку, дитину якої виявили мертвою в пакеті. Її допитали та вияснили, що вагітнісь дівчина приховувала.

Про це Новини.LIVE повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

Подробиці
Попередньо з’ясувалося, що мати – 22-річна студентка одного з навчальних закладів Харкова, громадянка іншої країни, яка проживає в багатоквартирному будинку, біля якого виявили тіло дитини. Жінка була госпіталізована в лікарню. Зараз її випустили і допитали.

“Іноземка, знімала квартиру разом з братом. Вагітність приховувала. Народила вдома. Як стверджує породілля, дитина народилася вже мертвою. Так само підтверджує, що саме вона його викинула. Чекаємо відповіді експертів. Дівчина відпущена з лікарні додому” – повідомили в прокуратурі.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.117 (умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 5 років в’язниці.

 

Сообщение Приховувала вагітність і народила вдома: що відомо про студентку яка викинула немовля в пакеті появились сначала на NEWS TiME.


Читайте також:


Залишити коментар:




Add a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *