Пригощав солодощами: в Ніжині інвалід зґвалтував дитину



Поліція затримала 51-річного підозрюваного в педофілії. Ним виявився житель сусіднього селища, інвалід II групи.

- джерело.

У Ніжині поліція затримала 51-річного чоловіка, якого підозрюють у розбещенні 11-річної дівчинки. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Чернігівській області.

Згідно з інформацією, про злочин заявила мати потерпілої дівчинки. Вона повідомила поліції про те, що місцевий житель вчинив сексуальне насильство відносно її малолітньої дитини.

Як стало відомо, чоловік пригостив дівчинку солодощами, а потім заманив її в лісосмугу, де став здійснювати сексуальне насильство.

Під час проведення розшукових заходів у Ніжині працівники сектору кримінальної поліції встановили місцезнаходження підозрюваного. Він – житель сусіднього селища, інвалід II групи. Раніше чоловік не мав проблем з законом, але зараз поліція перевіряє його на причетність до аналогічних злочинів на території суміжних областей.

Правоохоронці вилучили ряд речових доказів. У скоєному чоловік зізнався. Він затриманий. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею “Сексуальне насильство, вчинене щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її вільної згоди”. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від 5 до 10 років.


Читайте також:


Залишити коментар: