Пророцтва Ванги на 2019 рік: замах на Путіна, хвороба Трампа, колапс в Європі



Британська преса наводить передбачення на 2019 й рік від знаменитої болгарської провидиці Ванги, яка, як стверджується, вірно передбачила теракти 11 вересня 2011 року в США, катастрофічне цунамі 2004 року, загибель російського підводного човна «Курськ» і Brexit.

- джерело.

Як пише газета The Mirror, Ванга передбачала, що в майбутньому році на президента Росії Володимира Путіна буде скоєно замах. Причому загроза виходитиме від його ж власної команди з безпеки. При цьому не зовсім зрозуміло, чи призведе замах до загибелі російського лідера.

Чи не занадто райдужні перспективи і у американського президента Дональда Трампа. Якщо вірити тлумаченням пророцтв Ванги, він захворіє на загадкову хворобу, в результаті якої оглухне. Причому симптоми таємничої недуги дуже схожі на ті, які раніше виникли у американських дипломатів на Кубі і в Китаї в ході «акустичних атак» невідомого походження. У постраждалих діагностували «легкі травми і набряк головного мозку, постійну втрату слуху, сильні головні болі, втрату почуття рівноваги і когнітивні порушення».

Крім того, член сім’ї Трампа, як пише The Irish Sun, потрапить в автомобільну аварію.

Сліпа Ванга також передбачала економічної колапс в Європі. В Азії, за її словами, відбудеться ще одне наймасштабніше мега-цунамі, а на території Росії впаде гігантський метеорит.

Вангелія Пандева Гуштерова, відома просто, як Ванга, померла в серпні 1996 року в віці 85 років. Фахівці підрахували, що збувається близько 68% її пророкувань – а не 85%, як стверджують її прихильники. Так, болгарка раніше передбачила, що Барак Обама стане останнім президентом Америки. Багато хто вважав, що це означає, що Дональд Трамп не буде звернутий до присяги. Однак, ці очікування не виправдалися.


Читайте також:


Залишити коментар: