“Пролилася перша кров”: Депутати влаштували жорстокі розбірки прямо в студії телеканалу



У студії “5 каналу” побилися народний депутат від фракції “Батьківщина” Вадим Івченко та нардеп з “Блоку Петра Порошенка” Олексій Гончаренко, передає Корупція.Інфо

- джерело.

Про це розповів народний депутат від “Народного фронту” Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook та виклав відповідне відео.

“Через “правки Лозового” пролилася перша кров. Тільки що в студії “5 каналу” сталося зіткнення між народними депутатами Вадимом Івченко та Олексієм Гончаренко”, – написав Геращенко під відео.

Він пояснив, що конфлікт між нардепами, який стався через законопроект про скасування “правок Лозового”, продовжився вже у коридорі телеканалу, і довелось викликати поліцію..

“Він почався в студії і продовжився в коридорі. Я викликав поліцію для оформлення протоколу”, – уточнив Геращенко.

Відзначимо, що Верховна Рада відхилила законопроект №7547 зі змінами кримінального судочинства, що скасовують дію “правок Лозового”.

Під час представлення проекту нардеп Тетяна Острокова розповіла, що він виправляє недоліки прийнятих змін в КПК.

“Ці зміни були прийняті фракціями коаліції. Вони вже сьогодні можуть набрати чинності і привести до колапсу судової та правоохоронної системи”, – заявила Острокова.

За словами самого Андрія Лозового, автора “правок”, ідея законопроекту виникла внаслідок спілкування з адвокатським середовищем, в тому числі, з адвокатами політв’язнів-добровольців.

“Суть правки – дозволити оскаржувати необґрунтовані звинувачення. Припинити врешті ганебне затягування справ у судах, внаслідок чого страждають, перш за все, потерпілі, а також ті, кого безпідставно звинувачують у тих чи інших злочинах, а захистити свою честь та гідність ці люди та їх адвокати не можуть. Звинувачення щодо правки – абсолютно нікчемні і юридично безграмотні” – пояснив Лозовий.


Читайте також:


Залишити коментар: