Прогноз погоди: скільки триватимуть останні теплі дні



Після суттєвого похолодання в Україну знову прийшло тепло. Але чи надовго?

- джерело.

Синоптик Наталя Діденко дала точний прогноз погоди на тиждень.

Літо, здається, не хоче покидати Україну. Але все ж таки зима майже на порозі. Яку погоду наступного тижня (8- 15 жовтня) прогнозують синоптики, читайте далі.

«Поточний тиждень завершується якраз сонячним антициклоном на імя Ульф. Він переміститься із Західної Європи, пересуватиметься Південною, охопить значну частину континентальної Європи, включно з Україною», – повідомила синоптик Наталка Діденко ще у четвер.

За її прогнозами, на вихідних, антициклон зумовить в усіх областях суху малохмарну сонячну погоду. В неділю повітря прогріється до +12+23 градусів. Найтеплішою очікується західна частина України. — В нічні години посилиться ймовірність заморозків, які досягатимуть 0-4 градусів, в Карпатах до 3-7 градусів, — зазначає Діденко.

Початок наступного тижня в Україні підхопить естафету вихідних. Впродовж понеділка – середи суттєві опади в більшості областей малоймовірні.

— Температура повітря очікується комфортною. Стовпчики термометрів коливатимуться протягом дня в межах 12-18 градусів тепла, а на півдні повітря прогріється до +17+23 градусів. Вночі очікується +3+10 градусів, на півдні +8+14 градусів.

Заморозки можливі на фоні безхмарного неба в західних та північних областях України, — прогнозує синоптик.

Наталка Діденко попереджує, що у нічні та ранкові години виникатимуть тумани та серпанки, які погіршуватимуть видимість до 300-500 метрів.

У неділю, 7 жовтня погода продовжить балувати українців. Опадів все так же не очікується, а ось температура повітря практично в усіх регіонах виросте ще на пару градусів.

У понеділок, 8 жовтня, по всій Україні пануватиме бабине літо. На один-два градуси прохолодніше стане в західних областях – в середньому до +18.

У вівторок, 9 жовтня середня температура повітря в Україні 16-19 градусів тепла. На всій території сонце та ні краплинки дощу.

У середу, 10 жовтня погода практично у всіх регіонах країни без змін. На півдні, у східних областях та місцями на заході стовпчик термометра виросте до +20 градусів.


Читайте також:


Залишити коментар: