Продаж голосів, ганчірки замість кабінок і оголений напад: чим запам’ятаються цьогорічні вибори (фото)



На місцевих виборах в Україні, які проходять у неділю, 25 жовтня, явка виборців вранці була невисокою, однак на виборчих дільницях уже зафіксовані конфузи.

- джерело.

За даними громадської організації “Опора”, явка на виборах станом на 12:00 склала 13,5%.

У Києві місцеві жителі влаштували продаж голосів. Так, у чаті соцмереж вони публікують оголошеня “Продам голос”, вказуючи при цьому район столиці.

“Кияни, земляки, молодь, вашу мать! Як можна так ганьбитися! Соромно за вас !!!” – прокоментував подію користувач Los Solomas.

У Житомирській області, тим часом, оригінально вирішили проблему нестачі кабінок для голосування.

Через брак нормальних кабінок на ділянках, місцеві підрядники спорудили їх з підручних засобів.

У селі Соснівка Сумської області незаконна виборча комісія, яка організувала власне голосування для громади, яка відмовляється входити до складу ОТГ. Бюлетені надрукували самостійно, а людей запрошували музикою.

У Києві, під час голосування президента Зеленського, до нього намагалася прорватися активістка Femen без спідньої білизни. На неї складено адміністративний протокол.

“Дівчину доставили в Оболонське управління поліції, дільничний склав на неї адміністративний протокол за дрібне хуліганство – це стаття 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення”, – повідомив прес-секретар Оболонського управління поліції ГУНП в Києві Діана Шутько.

Також на Київщині учасниця голосування виявила, що на її адресу прописаний невідомий їй чоловік.


Читайте також:


Залишити коментар: