Порошенко звернувся до чорної магії заради перемоги: “заплатить душею”



Чинний президент України Петро Порошенко загрався з «чорною магією»

- джерело.

Порошенко вирішив пограти з числом 14, а це вельми небезпечно. Адже ми спостерігаємо, як Свідок Томосу перетворюється в адепта чорної магії. З приходом в штаб Порошенка товариша з Ізраїлю почалися магічні метаморфози. Наші ворожки завмерли в легкому ах*є!

Таку думку озвучив політичний експерт і блогер Михайло Чаплига на своїй сторінці в Facebook.

 

«Кажуть, коли Яник давав добро на винос приросшого до крісла тіла Карпачової з Офісу Омбудсмана, та послала співробітників в сусідній гастроном за … яйцями. І щось з ними робила над плакатом із зображенням Яника. Мабуть таки за фактом успішно. Я тоді сміявся над середньовіччям … Але мабуть у Порошенко все зовсім погано. І цей Свідок Православного Томаса вирішив виписати товариша з Ізраїлю, щоб вдаритися в чорнуху і … магію», – зауважив блогер.

Експерт звернув увагу на дату дебатів, адже Порошенко вирішив їх влаштувати 14 числа в 14.14. А це вже нумерологія в чистому вигляді.

«Від” православного “томасоносця, співаючого у баптистів … Хренаські проте” віруючі “… Ми з Ісусом прозріваємо! Але нам, людям, які залишили пекло заради повернення до Бога заблукалих душ, дозволено вказати на ряд нюансів. Повідомляю товаришеві Порошенко, що ЧОРНА магія завжди бере лише Одну (с) плату – Душу … Це духовна смерть і руйнування матеріального», – пише Чаплига.

Також політичний експерт пояснив, що ж означає це число. 14 – сума цих цифр меркантильне число, у якого один бог – гроші. Це єдине поєднання такого роду. Вони об’єднують амбіцію і жадібність до грошей. Такі люди дуже успішні в матеріальних справах і можуть направити всю свою енергію на добування грошей. Вони, однак, марнотратні. В цілому 14 – амбітна, яка орієнтується на гроші людина.

Число 14 – складне число, так як воно двозначне, складається з одиниці і четвірки, які мають різне тлумачення. Недарма в Китаї чотири – саме нещасливе число, що обіцяє всі біди світу на голову господаря.

«Число 14 дістається людям, минула інкарнація яких воліла відпочинок і відхід від дійсності. Свій талант вона вважала за краще не використовувати зовсім, що є тяжким гріхом. Людина могла приносити користь оточуючим і собі, але упустила цей шанс. Нинішнє втілення таїть загрозу у вигляді надмірностей і залежностей у вигляді алкоголю, наркотиків і інших малоприємних речей», – додав Чаплига.


Читайте також:


Залишити коментар: