“Поповнення в родині”: Меладзе прокоментував чутки про вагітність своєї дружини. “Щоб зберегти родину?”



Віру Брежнєву і Костянтина Меладзе ЗМІ то розводять, то роблять батьками. Так напередодні Брежнєву запідозрили у вагітності. Цю ситуацію прокоментував чоловік артистки.

- джерело.

В рамках передачі “Ти не повіриш!” на НТВ Костянтин Меладзе висловився про цікаве положення дружини, популярної виконавиці Віри Брежнєвої. Для початку він зізнався, що частіше бачить артистку по телевізору, ніж удома. “Моя дружина має насичений графік”, – підкреслив Меладзе.

Про вагітність Брежнєвої продюсер висловився коротко, але виразно. “Якби було поповнення в родині, то це було б помітно або по мені, або по Вірі. Ви ж бачите, що у неї живота немає”, – зазначив продюсер. Під час недавнього виходу в світ (Брежнєва відвідала модний показ в рідному Києві) артистка продемонструвала абсолютно плоский живіт в облягаючій тіло білій майці.

Раніше в Мережі з’явилася інформація про невірність Меладзе. Нібито продюсер зрадив дружині з співачкою Ерікою Герцег, солісткою чергового складу групи “ВІА Гра”. У тому ж інтерв’ю Костянтин запевнив громадськість, що у них з Вірою в родині розладу немає.

На це натякнула і Брежнєва на своїй сторінці в соціальній мережі “Інстаграм”. Тільки чомусь багато телеграм-каналів переконані, що шлюб співачки і продюсера висить на волосині. І нібито причина не тільки в передбачуваній зраді.


Читайте також:


Залишити коментар: