Не знайшла слів для прощання: Відома актриса наклала на себе руки. Залишилася маленька дитина



Комік-трансгендер і актриса Дафна Дорман з США вчинила самогубство в віці 44 років.

- джерело.

Не знайшла слів для прощання: Відома актриса наклала на себе руки. Залишилася маленька дитина

Дорман залишила прощальний пост на своїй сторінці в Facebook. У ньому вона розповіла, що багато думала про те, як попрощатися з тими кого любить, і зізналася, що так і не знайшла хорошого способу це зробити. Вона також попросила вибачення у всіх, хто злий на неї, і висловила надію, що ті, кого вона підвела, будуть згадувати про неї лише хороше.

Комік звернулася до людей, які можуть подумати, що недостатньо її підтримували, і запевнила їх, що це не так. Вона попросила вибачення за свій вчинок, написала, що любить усіх, і попросила допомогти її дочці Найе зрозуміти, що та не винна в самогубство матері.

Рідні та близькі актриси були вражені тим, що сталося.

Дорман 12 років працювала актрисою на телебаченні і в театрі. Крім того, вона заснувала заповідник для приматів і морських черепах в Екваторіальній Гвінеї. Також останнім часом вона працювала інженером з програмного забезпечення в компанії Vineti, що займається розробкою ПЗ в сфері генної терапії. Комік працювала волонтером в ЛГБТ-центрі в Сан-Франциско, вона допомагала людям знайти роботу в технічній сфері.


Читайте також:


Залишити коментар: