Попередив про спецтехніку: у Чернігівській області чоловік заявив про різанину, щоби йому почистили сніг



Селянин вигадав вбивство, сподіваючись у такий спосіб розчистити заметену дорогу. 

Передає - джерело.

Житель села Грибова Рудня Чернігівської області заявив про нібито вбивство свого вітчима, аби дорогу біля його будинку розчистили від снігу.

Про це повідомила речниця Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Юлія Ковтун, пише “Суспільне”.

Зазначається, що чоловік зателефонував на спецлінію “102” увечері 13 лютого. Він розповів правоохоронцям, що вдарив родича ножем у груди, внаслідок чого в останнього зупинилося дихання.

Заявник не уточнив інших деталей щодо так званого “злочину”, однак попередив копів про необхідність відправити із нарядом поліції спеціальну техніку через неможливість проїзду до його помешкання легковим транспортом.

“Коли на місце виклику прибула група патрульних поліцейських, виявилося, що 34-річному заявнику не сподобалося, що біля його будинку не почищено сніг. Тому він зателефонував до поліції та повідомив про вигадане вбивство”, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці склали на порушника протокол за статтею щодо завідомо неправдивого виклику спецслужб, санкція якої передбачає від 51 до 119 гривень штрафу.


Читайте також:


Залишити коментар: