Понад 100 ударів ножем: жінка відрізала голову та статевий орган молодшому на 12 років коханцю



Понад 100 ударів ножем: жінка відрізала голову та статевий орган молодшому на 12 років коханцю

- джерело.

Їй загрожує покарання аж до довічного ув’язнення

У Херсонській області 50-річна мешканка села Великі Копані відрізала голову та статевий орган молодшому на 12 років коханцю. Вона вдарила його ножем понад сто разів.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на прес-службу прокуратури Херсонської області.

Інцидент стався увечері 3 січня.

“Під час застілля між співмешканками виник конфлікт. У ході сварки жінка накинулася з ножем на 38-річного чоловіка, завдавши йому понад 100 ударів у тулуб і голову. Крім того, зловмисниця за допомогою ножа та молотка фактично відділила голову від тіла і, нарешті, відрізала йому статевий орган”, – йдеться у повідомленні.
Вранці, немов нічого, жінка повідомила сусідові, що її співмешканець помер.

Незабаром її затримали правоохоронці. Наразі вирішується питання щодо обрання їй запобіжного заходу за фактом умисного вбивства, вчиненого з особливою жорстокістю (п. 4 ч. 2 ст. 115 КК України). Жінці загрожує покарання аж до довічного ув’язнення

Досудове розслідування продовжується.
Раніше ми розповідали, що на Миколаївщині жінці загрожує 15 років за вбивство чоловіка, який чіплявся до неї на дискотеці.

Також інформатор повідомляв, що у Хмельницькій області чоловік убив та зґвалтував родичку, яку зголосився провести з роботи.

 

Сообщение Понад 100 ударів ножем: жінка відрізала голову та статевий орган молодшому на 12 років коханцю появились сначала на NEWS TiME.


Читайте також:


Залишити коментар:




Add a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *