Померла на прийомі у стоматолога: спеціалісти назвали ймовірні причини смерті



Жінка була постійним пацієнтом у цій стоматполіклініці.

- джерело.

За фактом смерті уже розпочато кримінальне провадження, а в ході слідства будуть призначені всі необхідні експертизи для встановлення причин смерті.

Як інформує відділ комунікації поліції Києва, опівдні до чергової частини Подільського управління поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що у стоматологічному центрі померла жінка. На виклик виїхали екіпажі патрульних, слідчо-оперативні групи Головного та територіального управлінь поліції.

Працівники поліції опитали свідків події та відібрали пояснення у працівників центру. Попередньо встановлено, що 48-річна киянка є постійним клієнтом. Лікарі швидкої, які прибули на виклик, констатували смерть жінки, причина буде встановлена після проведення судово-медичної експертизи. З місця події вилучили медичну документацію та медпрепарати.

За даним фактом слідчим відділом Подільського управління поліції вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 140 (Неналежне виконання професійних обов’язків медичним або фармацевтичним працівником) Кримінального кодексу України.


Читайте також:


Залишити коментар: