Помер виконавець хіта “Шоколадний заєць” П’єр Нарцис



Артист прославився після участі у шоу талантів “Фабрика зірок”.

Пише - джерело.

Усереду, 22 червня, стало відомо, що з життя пішов російський співак камерунського походження, відомий своїм хітом “Шоколадний заєць” П’єр Нарцис. Артисту було 45 років.

Про смерть співака повідомила його єдина дочка Кароліна-Крістель на своїй сторінці в Інстаграм. Юна дівчина опублікувала зворушливий пост, в якому подякувала своєму батькові за все, що він зробив для неї. До публікації вона прикріпила коротеньке відео з П’єром, на якому вони разом кривляються на камеру.

“Спасибі тато тобі за все. Це така людина, яку я буду ставити в приклад все своє життя, людина якої я буду шанувати, це людина, яка поставила мене на ноги… дала фундамент у цьому житті і установки, я йому правда вдячна. Тато — це приклад для мене, мені дуже шкода, що його поруч зі мною не буде… але я сподіваюся, що в нього все буде добре і в раю, і в подальших життях… Я відпускаю його з чистою совістю, з чистим серцем, з чистою душею. Я спокійна за нього … Шкода, що я так мало провела з ним часу, але раз Всевишній так захотів, так нехай буде покірна доля. Всі ми діти господні і повертаємося додому., цьому життю … всьому вдячна. І татові” — написала Кароліна-Крістель.

Причина смерті П’єра Нарциса
У “Вікіпедії” говориться, що П’єр Нарцис “помер на 46-му році життя в результаті зупинки серця після операції на нирці 21 червня 2022”. Цю інформацію підтвердила і сім’я музиканта, повідомляє телеграм-канал Baza.

“За словами рідних, артисту проводили операцію на нирки, яка закінчилася невдало — організм Нарциса не витримав. Лікарі не змогли його врятувати”, — йдеться у повідомленні.


Читайте також:


Залишити коментар: