Поліція затримала чоловіка, який одним ударом вбив покупця у супермаркеті



Прокуратура Києва повідомила про підозру 35-річному киянину, який під час конфлікту в супермаркеті наніс смертельний удар чоловікові та понад 2 тижні переховувався від правоохоронців.

- джерело.

Поліція Києва знайшла вбивцю, який одним ударом у голову позбавив життя відвідувача супермаркету. Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомила прокуратура Києва.

Київська місцева прокуратура №5 повідомила про підозру 35-річному киянину, який під час конфлікту в супермаркеті наніс смертельний удар чоловікові та понад 2 тижні переховувався від правоохоронців. Інцидент стався на початку квітня в торговому центрі, в Оболонському районі столиці.

Конфлікт між чоловіками виник раптово. Підозрюваний наніс відвідувачу удар у голову, від якого чоловік упав на підлогу та втратив свідомість. У результаті потерпілий отримав важкі травми головного мозку, перелом кісток склепіння і основи черепа. Наступного дня помер.

“Зловмисник з місця вчинення злочину втік та переховувався більше 20 днів від правоохоронних органів. Проте правоохоронцям вдалося встановити його місцезнаходження та затримати. Під час обшуків у зловмисника вилучили речові докази, у тому числі предмети одягу, які були на ньому під час злочину”, – йдеться у повідомленні.

Чоловіку оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КК України (“Умисне нанесення тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого”).

Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.


Читайте також:


Залишити коментар: